Michael (Mike) “The Mouth” Matusow begynte å spillle poker i 1986 og fikk kallenavnett “The Mouth” fordi han liker å snakke ved pokerbordet.

nettopp på grunn av dette er han kontroversiell i pokermiljøet. Mange ser på ham som et irritasjonsmoment og en barnslig pokerspilller. Mikes fans og kanskje majoriteten av pokerpublikummet vil si å han er en stor underholder med en livlig personlighet. En pokersesjon med Mike Matusow blir neppe kjedelig, hverken for spilllerne eller publikum.

Mike er breømt for sine store feilbedømmelser som gjerne kommer når han er nær seier, kjent som “Mike Matusow Blow-ups” og “Mike Matusow Meltdowns”.

I 2003 startet Las Vegas-politiet en etterforskning av Mike Matusow. En undercover narkotikaagent skulle bli kjent med Mike og overtale ham til å kjøpe kokain. Etterforskningen var vellykket og varte i over et år. Mike Matusow fikk en fengselsstraff på seks måneder og ble sluppet fri i April 2005.

Mike Matusow har vunnett 2 WSOP-armbånd, i 1999 og 2002. Totalt har han 9 finalebordplasseringer i WSOP. I oktober 2004 kom han på tredjeplass i WPT-eventen UltimateBet Aruba Classic og vant $250 000. Totalt har han vunnett $3 400 000 i pokerturneringer.

Når Mike spilller poker på nett kaller han seg “dill pickle” på UltimateBet, “mrpokejoke” på PokerStars, og “Mike Matusow” på Full Tilt Poker.

Tilbake til pokerstjerner!